Fashion Balls

De Fashion Ball is een eigenzinnig product, geïnspireerd op high fashion, make-up artists, drag queens en extravagantie. De basis is een mat witte kunststof bal van 10 cm doorsnee. Hilly werkt met verschillende, bijzondere, vaak feestelijke materialen; luxe veren wimpers, schitterende steentjes, stoere studs en spikes.

Iedere Fashion Ball is uniek

Elke Fashion Ball wordt handgeschilderd, gemaakt voor mensen die van bijzondere dingen houden. Iedere (kleur)combinatie is denkbaar: goud met warm bruin en rood, zwart wit met zilver en koel grijs of juist exotische kleurschakeringen met vogels, bladeren en bloemen. Laat één of meerdere Fashion Balls ‘zweven’ in je interieur aan een nylon draad of, meer opvallend, aan felgekleurde linten. Neerzetten kan op een mooi glas of leg ze op een schaal. Elke Fashion Ball is een eyecatcher voor je interieur, een schitterend kunstwerk, elk uniek in zijn vorm.

De Fashion Balls zijn los te koop. In de plexiglas showcases zijn ze meer als design object gepresenteerd. Het mooist per set van drie, negen of twaalf.

Aan jou de keus.

Fashion Balls onder glas in woonkamer

Kerstbal met Studs en wimpers door Hilly Jansen
Fashion Balls zijn handbeschilderde kerstballen

Fashion Balls, uniek kunst object voor huis of kantoor
Beschilderde kerstballen, Fashion Balls van Hilly Jansen

kerstbal in fashion style