Workshops

Schilderen op de ondergrond die jij wilt…

Workshops in alle soorten en maten, alleen of met een aantal mensen, een uur of juist een hele dag, op locatie of bij je thuis? Hilly is van alle markten thuis! In het Zandvoorts museum worden al geregeld workshops georganiseerd. Hier deelt Hilly haar kennis en kunde met de deelnemers en weet zij ook vooral ieders eigen creativiteit aan te wakkeren.

Wil je 1:1 of met een aantal vriendinnen of collega’s samen (beter) leren schilderen, op doek, hout of een andere ondergrond, dan is het volgen van een workshop bij Hilly zeker idee. Geef jezelf de ruimte en leer van alle tips en weetjes over compositie en bijvoorbeeld de eigenschappen van de verschillende materialen waarmee je naar hartenlust kunt gaan experimenteren.

Kijk je ook al langer rond naar een originele stijlvolle creatieve middag met collega’s, vrienden of vriendinnen? Vooraf bespreek je wat ongeveer de invulling van de workshop gaat worden, de rest komt vanzelf.  Wat dacht je van een workshop oesters beschilderen? Je neemt je eigen pareltje na afloop natuurlijk mee naar huis!

Workshop schilderen in Zandvoort
Workshop volgen bij Hilly Jansen
Kom kijk en creeer tijdens een workshop bij Hilly

Workshop reserveren