Hilly’s

Workshops

Workshop schilderen in Zandvoort

Schilderen

Het assortiment schilderijen van Hilly’s hand wordt steeds uitgebreider. Tijd om haar kennis en kunde ook nog meer over te gaan dragen aan anderen.

Materiaal centraal

Kunst in alle vormen en maten, geeft jezelf de ruimte, kies je eigen object en ga samen aan de slag met verschillende materialen. Niks is te gek.

kerstbal in fashion style

Op chique

Hilly’s stijl vind je terug in haar werken en de inrichting van haar atelier in Zandvoort: strak, modern en glamoureus. Dit klinkt door in haar workshops.

Voor ons nieuwe huis wilde ik samen met mijn vriendin een schilderij maken. Met hulp van Hilly is dat helemaal gelukt, erg blij met het eindresultaat. Aanrader!

Tim, ZAECK

Via via kwam ik Voor het lustrum van onze vriendinneclub bij Hilly uit, zij had het idee om een workshop oesters beschilderen te geven. Heerlijk creatief bezig geweest en iedereen ging met mooi pareltje naar huis. Dankjewel Hilly, het was een top middag!

Veronique

Zo’n leuk kado: Samen met mijn dochter heerlijk creatief kunnen ‘knoeien’ en met een hoop kennis en een prachtig schilderij naar huis. Het was een heel relaxte middag en Hilly weet waar ze het over heeft.

Esther
Algehele beoordeling

Workshops op maat

Op zoek naar een creatieve originele activiteit? Hilly denkt graag met je mee!

Geschikt voor

  • Moeder-dochterdag

  • Vriendinnenuitje

  • Teambuilding

  • Babyshower